Exkluzív Cégajánló » Cégajánlók » Abony Autósiskola

Abony Autósiskola

  Abony autósiskola témakörben az alábbi céget ajánljuk: GYURINKA AUTÓSISKOLA.

  Hivatalos címünk Abonyban: Abony Szabolcska utca 2. (A bejárat a Nagykőrösi út felől található, a Félegyházi pékség üzletsorán)
  Telefon: 06-20-335-7594

  Abony Autósiskola

  Abony autósiskola – Erősségeink

  Személyes kapcsolatunk van tanulóinkkal. Sokan visszajönnek és egyéb kategóriát is nálunk teszik le, nálunk tanulnak. Minőségi oktatásban hiszünk, az oktatási időt maximálisan kitöltjük. Oktatóink türelmesek, nagy tapasztalattal rendelkeznek. Rugalmasak vagyunk, bármikor kereshetnek bennünket. Tantermi képzésen részt vett tanulóink az országos átlag felett teljesítik elsőre a KRESZ vizsgát, forgalmi vizsgázóink sikeressége 73,79%. Munkanapokon, 3 helyszínen napi 8 órában tartjuk nyitva irodáinkat: Cegléden, Abonyban és Tiszakécskén! Önálló rutinpályával rendelkezünk, többségében 2020-21-es járművekkel oktatunk mind a személygépkocsi, mind a motoros képzés területén.

  Gépjárműoktatás az Abonyi autósiskolában

  Az összes kategóriában, teljes képzési engedélyünk van.

  Motoros képzés

  Motoros képzésben 2021 márciusától jogszabály módosítás történt.  A változtatás főleg a járműkezelési feladatokat érinti. Olyan technikai elemek kerültek bevezetésre, amely függőleges motortesttel már nem végrehajthatók! Ilyen pl: az eltolt szlalom, megfordulási feladatok és a hirtelen kikerülés ellenkormányzással.

  Ehhez bizony olyan technikai tudás kell, amellyel mi rendelkezünk, hiszen oktatóink folyamatosan képzik magukat, vezetéstechnikai tréningeken vesznek részt!

  Önálló rutinpályánk van!

  A motoros képzéshez szükséges pályánkon mindhárom feladatsor külön pályán gyakorolható. Ez azért szükséges, mert így biztosítható, hogy aktívan, várakozás nélkül folyjon a képzés. A környéken, ez nálunk egyedülálló! Továbbá, már az oktatás ideje alatt biztosítjuk a tanulók továbbképzési lehetőségét Budapesten, a Honda Safety Hungary vezetéstechnikai tréning pályáján. Az iskolánkhoz beiratkozó tanulóink 20.000 Ft támogatásban részesülnek ezen képzés során. Már évek óta minden „A” kategóriás tanulónk elvezet az Északi-khg-be, Parádsasvár szerpentines útjain tökéletesítik a kanyarodási technikát és gyakorolják a helyes kanyarodási sebességet!

  Új járműparkunk van, tavaly vásároltuk az új motorokat: mind korszerűek, melyekkel eleget teszünk az új követelményeknek. (Honda CB650R, Honda CB650F…)

  Várjuk tehát a tanulók jelentkezését!

  B kategória

  9 gyakorlati oktatónk van. A tantermi oktatásra 3 helyszínen biztosítunk lehetőséget, és rendszerint minden hónapban, Cegléden, Nagykőrősön, és Tiszakécskén indultak a csoportok.

  (Jelenleg a Covid-járványhelyzet alatt jogszabály tiltotta a kontakt oktatási tevékenységet, de amint lehet, természetesen újra beindítjuk ezeket.)

  Gépjárműparkunkat folyamatosan újítjuk. Honlapunkon megtalálhatóak.

  Az oktatás során sok manőverezési-, parkolási feladatot gyakoroltatunk tanulóinkkal. Ezek segítik a mielőbbi finom járműhasználat kialakulását, amely a tanulók magabiztosságát erősítik.

  BE, C, CE, D kategória

  Ezekben a nagy kategóriákban is természetesen várjuk a tanulók jelentkezését. Az elméleti képzés online formában működik.

  Abony Autósiskola ajándékutalványok

  Meglepetésként, ballagásra, születésnapra, egyéb családi eseményre ajándékutalványt is árusítunk.

  Nagy szeretettel várjuk a leendő tanulóinkat!

  Az alábbi elérhetőségeken érdeklődhetnek leendő tanulóink, ügyfeleink:

  Cím: 2700 Cegléd, Kossuth Ferenc utca 45., Telefon: 06-30-341-0116, 06-53-370-842

  Cím: 2740, Abony, Szabolcska. u. 2., Telefon: 06-20-335-7594

  Cím: 6060, Tiszakécske, Béke utca 138., Telefon: 06-30-899-8117

  Facebook elérhetőségünk:  https://www.facebook.com/gyurinkaautosiskola/

  Weboldalunk: https://gyurinka-autosiskola.hu/