Exkluzív Cégajánló » Cégajánlók » Cegléd Autósiskola

Cegléd Autósiskola

  Cegléd Autósiskola témakörben az alábbi céget ajánljuk nagy bizalommal: Kökény Autósiskola.

  Elérhetőségek:
  06-30-436-4000
  kokenyautosiskola@gmail.com  

  Cegléd Autósiskola

  Cegléd Autósiskola

  Minden kategóriában szerezhetnek jogsit a tanulók: a kismotortól a személygépkocsin át egészen az autóbuszig. Autós gépjárműparkunkban megtalálható mindenféle kategória, dízel- és benzines autó egyaránt. A motoros kategóriákat saját motorokkal oktatjuk. Irodánk Cegléden, a Kossuth F. u. 12. szám alatt található, mely alkalmas kis létszámú KRESZ tanfolyamok megtartására is.

  Oktatás

  Az oktatás során – s ez vonatkozik az elméletire és a gyakorlatira is – törekszünk a stresszmentes, baráti légkör megteremtésére. Nem ritkán barátságok is kialakulnak oktató és tanuló között, vagy később is megkeresnek minket, hogy segítséget, tanácsot kérjenek akár az autóvásárlásban is. Nagyon sokan lefotózzák és elküldik az újonnan kiváltott jogosítványukat, ez is azt igazolja, hogy töretlen a bizalom. De a legfontosabb a tudás. 

  Elsősorban nem a mennyiségre, a létszám növelésére törekszünk, sokkal inkább a valós tudás átadására. Célunk úgy megtanítani a tanulóinkat vezetni, hogy a jogosítvány megszerzését követően is biztonságosan és balesetmentesen tudjanak közlekedni, hiszen a nem megalapozott tudás életveszélyes lehet. A mottónk, a vezérlő elvünk mindig is ez volt: Jogosítványt bárhol szerezhetsz, de velünk vezetni is megtanulsz!

  Elérhetőségek

  A Kökény Autósiskola honlapja: www.kokenyautosiskola.hu (naprakész információkat találnak az érdeklődők)
  Telefonszám: 06-30-436-4000
  Email cím: kokenyautosiskola@gmail.com  
  Facebook oldal: https://www.facebook.com/kokenyautosiskola

  Cegléd Autósiskola beiratkozás, részletfizetés

  A beiratkozást otthonról is elvégezheted: adataidat elküldheted az e-mail címünkre, a KRESZ tanfolyam díját pedig átutalhatod. Amint megérkezik bankszámlánkra a tanfolyam díja, már meg is kezdheted interneten keresztül az elméleti képzést.

  Részletfizetési lehetőséget biztosítunk tanulóink számára, akár már az elméleti tandíj esetén is.

  Bővült az állami támogatottak köre, már nem csak a 20 év alattiak igényelhetik vissza a 25.000 Ft-os állami támogatást. A részletekről beiratkozáskor tájékoztatjuk tanulóinkat.