Exkluzív Cégajánló » Cégajánlók » Gyál vízszerelő

Gyál vízszerelő

  Gyál vízszerelő témában az alábbi vállalkozót ajánljuk nagy bizalommal: Kanalas Vilmos

  Gyál vízszerelő

  Gyál vízszerelő

  Figyelem! Vízszerelés, dugulás-elhárítás – bontás nélkül, díjtalan kiszállással!   

  Kedves Érdeklődő!

  Kanalas Vilmos vízszerelő vagyok, 2010 óta tevékenykedvem az építőiparban gépészettel. Munkám során rengetegszer előfordul, hogy váratlan meghibásodáshoz, duguláshoz kérnek segítséget tőlem. Ha Önnek is egy előre nem látott csőtörés vagy makacs lefolyódugulás rontaná el a napját, ne habozzon, inkább hívjon fel, hogy minél előbb segíthessek!

  Családi házak, irodák építésekor, átépítés-felújítás esetén is örömmel vállalom a vízszerelés minden fajta munkálatát, legyen szó akár padlófűtés kiépítéséről, vízóra- vagy a vízhálózati bekötést – egyeztessünk időpontot és kezdődhet a munka!

  Vízszerelés tevékenység:

  • Vízvezeték-kiépítés, javítás
  • Fűtéskorszerűsítés, fűtéskiépítés
  • Vizesblokk-szerelés
  • Dugulás-elhárítás

  A felmérés minden esetben díjtalan.  Munkánk során odafigyelünk a tisztaságára, és nem hagyunk hátra ’csatateret’. A felmérést követően árajánlat készül, átbeszéljük a munka természetéből adódó anyag és munkadíjakat, hogy az ügyfél lássa, mi mindent takar az előkészítés és a kivitelezés. Mivel a vízszerelés elég sokrétű, több csapattal vagyok kapcsolatban. Ha a megrendelő kívánja, akár teljeskörű kivitelezéssel is vállalni tudjuk például egy fürdőszoba komplett felújítását.

  Általában 1-2 héten belül el tudjuk kezdeni a munkát, de SOS helyzetekben, pl. csőtőrés, duguláselhárítás 24 órán belül ott vagyunk.

  Szakértelemmel dolgozunk, célunk, hogy minél kevesebb bontással végezzük el a munkát. Esztétikus eredményre törekszünk, a vízszerelést követően a csempézésig vállaljuk a visszajavítást. Mindig tisztaságot hagyunk, összetakarítunk mindig. Átadást követően garanciát vállalok az elvégzett munkára.

  Melyik városokban dolgozom?

  Az alábbi várásokban dolgozunk, de egész Pest megyéből hívhat:

  • Gyál, Vecsés, Felsőpakony, Alsónémedi, Ócsa, Dunaharaszti, Taksony, Inárcs, Kakucs, Dabas, Újhartyán, Újlengyel, Bugyi, Délegyháza, Dunavarsány

  Röviden:

  • Vízszerelés építkezéskor, felújításkor
  • Ingyenes munkafelmérés és kiszállás
  • Alapos tájékoztatás (anyaggal-anyag nélkül)
  • Megbízható, tiszta kivitelezés
  • Váratlan dugulás-csőtörés esetén is

  A hét bármely szakaszában hívható vagyok, keressen, hívjon bizalommal vízszerelés témában!

  Tisztelettel:
  Kanalas Vilmos
  Tel: 06-70-635-7804.
  Email: kanalasvilmos@gmail.com
  Web: http://www.vizetszerelek.hu/